Buddha Bar Hotel Budapesta

Buddha Bar Hotel Budapesta 5*

Rasfata-te de 1 Mai in cel mai luxos hotel din Budapesta. Profita de tariful promotional si rezerva-ti din timp minivacanta !

Buddha Bar Hotel Klotild Palace 5* din Budapesta este situat pe cunoscuta strada pietonala Váci. Luxoasa proprietate apartine lantului Buddha Bar si este amplasat intr-un palat istoric din secolul al XIX-lea, la doar 10 minute de mers pe jos de Piata Mare (Nagyvasarcsarnok) si de Baia Gellért.

Camerele acestuia sunt elegante, avand un design colonial oriental si sunt dotate cu TV LED HD, aparat de cafea Nespresso cu un sortiment de capsule, seif si Wi-Fi gratuit.

Trebuie precizat faptul ca acest hotel a primit premiul pentru cel mai bun interior al unui hotel international in anul 2013.

Klotild Bar & Lounge se afla deasupra cladirii si are acoperis de sticla, in timp ce restaurantul are o statuie de mari dimensiuni a lui Buddha. Aici va puteti rasfata cu preparate fusion din Asia si zona Pacific-Rim.

Cafeneaua Siddharta serveste atat preparate locale, cat si internationale.

Buddha Bar Hotel pune la dispozitia clientilor si facilitati spa: sauna finlandeza cu infrarosu, cabina de aburi si o gama larga de masaje si tratamente ayurvedice.

 

TARIF: 95 euro/adult in camera dubla/ noapte cu mic dejun

Perioada de calatorie: 01.05.2015 - 03.05.2015.