City Break in Lisabona

City Break in Lisabona

Relaxeaza-te de 1 Mai in Orasul lui Ulise cu doar 349 euro/persoana !

Lisabona

Lisabona

Lisabona este un oras bogat in arhitectura, avand constuctii romantice, gotice, manueline, baroce, moderne si posmoderne. De asemenea, acesta ofera o multime de obiective turistice: Manastirea Jeronimo, Turnul Belem, Muzeul Calouste Gulbenkian, Oceanarium Lisabona, Podul Vasco da Gama, Palatul Ajuda si multe altele.

Lisabona

Lisabona

TARIF: 349 euro/peroana

SERVICII INCLUSE:

  •  zbor Budapesta - Lisabona - Budapesta;
  • taxe de aeroport;
  • bagaj mic de mana;
  • cazare 3 nopti la Hotel Embaixador 3*.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Perioada de calatorie: 01.05.2015 - 04.05.2015.

Descriere hotel:

HOTEL EMBAIXADOR 3* este situat la 400 de metri de statia de metrou si de piata Marques de Pombal. Parcul Eduardo VII se afla la 7 minute de mers pe jos, iar la 15 minute de mers pe jos se afla statia de metrou Saldanha, ce ofera acces direct la Aeroportul International Lisabona.

Camerele hotelului sunt moderne, elegante si sunt decorate frumos. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin cablu, minibar, baie, birou si Wi-Fi gratuit.

Receptia este deschisa nonstop, iar personalul acesteia va poate oferi servicii de inchiriere auto si depozit de bagaje.

In apropierea proprietatii (400 metri) gasiti principala strada la moda din Lisabona cu numeroase magazine exclusiviste, Avenida da Liberdade.