Circuit PRAGA si VIENA

Circuit PRAGA si VIENA

 VIENA - PRAGA - DRESDA - KARLOVY VARY - KONOPISTE - BRNO - BRATISLAVA - SZENTENDRE - VISEGRAD - ESZTERGOM

Prague

Prague

Viziteaza unul dintre cele mai frumoase si atractive orase din lume: Praga. Acesta este un amestec de arta, muzica, film si teatru. Si Viena abunda de obiective si atractii, iar majoritatea acestora se afla in zona centrala.

 

ZIUA 1. Sosire si cazare la Budapesta.

ZIUA 2. Mic dejun si plecare spre Viena (Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Primaria, Parlamentul, Palatul Hofburg, Domul Sf. Stefan, Opera). Timp liber si deplasare catre cazare.

ZIUA 3. Mic dejun si plecare spre Praga (turul orasului cu Manastirea Loreta, Hradul, Catedrala Sfantul Vit, Ulita Aurarilor, Biserica Sf. Nicolae, Podul Carol, cartierul Stare Mesto, Primaria, Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc.

ZIUA 4. Mic dejun si timp liber in Praga sau excursie optionala la Dresda. La intoarcerea spre Praga, excursie optionala continua cu Karlovy Vary (faimoasa prin izvoarele sale termale). Timp liber pentru cumparaturi si intoarcere la cazarea din Praga.

ZIUA 5. Mic dejun, dupa care se viziteaza Castelul Konopiste si plecare spre Ungaria cu scurte vizite in Brno si Bratislava. Urmeaza excursie optionala pe Dunare. Seara sosire la Budapesta si optional croaziera cu un tur al capitalei Ungare (Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare la Budapesta.

ZIUA 6. Mic dejun si plecare spre Romania.

TARIF:

  • pentru cazare la hotel de  3*: 209 euro/persoana;
  • pentru cazare la hotel de  4*: 225 euro/persoana.

Tariful include transport cu autocarul din Timisoara.

La cerere se pot solicita si alte orase de plecare.